Sunday, February 2, 2014

Furnizori de tramvaie

Furnizori de tramvaie din tari precum Franta, Germania, Cehia, Polonia, Austria, Spania, Italia, Croatia si România candideaza pentru livrarea în Arad a 10 astfel de vehicule. Printre acestea se numara si Astra Arad. Produsul fabricii aradene este tramvaiul Imperio, acesta din urma oferind licenta si componente Siemens, iar prototipul urmeaza sa fie testat în Arad în acest an. Cert este ca noile tramvaie vor avea podea joasa si nu mai mult de 30 de metri lungime. Durata de viata va fi de 30 de ani.

Desi primaria municipiului ar fi vrut sa cumpere cele 10 tramvaie în decursul a 5 ani, în studiu se arata ca daca achizitia se întinde pe o perioada asa de mare de timp, costurile cresc: „Ar fi de dorit un flux continuu de fabricare, ideal de întreaga flota, sau cu un prototip livrat în avans”, spun specialistii.

Noile vehicule ar putea sa fie multi-articulate, cu module cu corp scurt si roti fixe, acest tip de autobuz având o reputatie buna în privinta sigurantei.       http://alexandruseres.com/2009/07/24/jocuri-cu-tramvaie.html























                                                     

No comments:

Post a Comment