Wednesday, January 2, 2019

Keating TKR este un britanic de mașini sport de Keating Supercars


Keating TKR este un britanic de mașini sport de Keating Supercars . Foloseste piese din Saleen S7 si Pagani Zonda . Compania care o produce (Keating, cunoscută anterior ca Barabus Sportscars Ltd) a fost fondată de Tony Keating și are sediul în Bolton , Greater Manchester , Anglia. Modelul TKR este dotat cu un motor pe benzină cu motor turbocompresat de 7 litri V8 , derivat din seria General Motors LS (LS7) care dezvoltă 2.002 CP (1.493 kW). Potrivit lui Keating, acesta poate accelera de la 0 la 60 în 2 secunde. 
TKR a fost înregistrată la 260,1 mph la Lacul El Mirage , California. În 2010, TKR a fost considerat a fi mașina de alegere pentru a sparge recordul de viteză a orbilor. Din păcate, mașina sa prăbușit pe un test și nu a reușit să spargă acest record.

Ideea unei mașini cu atribute ale Barabus TKR sa născut în 1996. Proiectul a fost format în orașul italian Colonnella și a inclus un plan de a importa sistemul de acționare de la o fabrică din Marea Britanie.
În cele din urmă, a fost prezentat un prototip la Salonul Auto de la Londra din 2006 la Londra. Designul inaugural al mașinii a fost inspirat de modelul american Saleen S7 pentru segmentul său din față și de Pagani Zonda italiană pentru structura sa din spate. În momentul eliberării oficiale la mijlocul anului 2006, Barabus TKR a fost promovat ca un supercar care ar putea atinge o viteză maximă de 435 kilometri pe oră, cu capacitatea de a ajunge la 60 mile pe oră (97 km / h) dintr-o poziție staționară în 2 secunde.

TKR utilizează un motor cu 8 cilindri, cu o capacitate de 6 litri și este echipat cu două turbocompresoare . Motorul produce 1005 cai putere, ceea ce îl clasifică printre cele mai puternice mașini de producție din lume, inclusiv Bugatti Veyron 16.4 , Bristol Fighter T și SSC Ultimate Aero .Interiorul TKR este fabricat dintr - o combinație de piele fină de piele, în timp ce accentele sunt furnizate de materiale (cum ar fi aluminiu periat sau fibra de carbon) , combinate cu accente pictate.
















No comments:

Post a Comment