Friday, January 3, 2014

MAZ 537 RUSSIA

Pentru omul de rând pentru a obtine o buna întelegere a modului în care practica aceasta masina este ca ar putea fi adecvata pentru a încerca, teoretic, sa se potriveasca în viata de zi cu zi în societatea noastra. Speram ca va veni, de asemenea, sa înteleaga mai multe caracteristici ale acestui vehicul.


De ce nu începem cu numarul de pasageri si mai presus de toate consumului de combustibil, care este întotdeauna o prioritate de top pentru omul comun de azi, deoarece Al Gore le-a aratat un urs de gheata pe o foaie de gheata.


La si de la locul de munca, pâna la patru tarani pot fi adapostite în compartimentul de forma patrata în fata. De asemenea, un numar necunoscuta de oameni pot fi stoarse în partea din spate a coronamentului. Confortul de echitatie este de asteptat sa fie undeva între un Volvo 240 si un autobuz. Mari Anvelopele garanteaza o plimbare moale si neted nu întrerupta de obstacole de mici dimensiuni, cum ar fi copaci cazuti sau utilizatori Bluetooth enervant în Range Rover Evoque lui. Exista, de asemenea, un sistem reglementat la nivel central pentru controlul presiunii în anvelope la toate rotile pentru a satisface toate tipurile de teren în cazul în care este nevoie de mai mult sau mai putin suprafata de contact cu pneurile cu solul.


Consumul de combustibil ar putea fi o problema, deoarece acesta consuma aproximativ 13 ½ litri de motorina la 10 km, dar diesel este un propulsor popular in aceste zile, în ciuda un risc crescut de cancer astfel încât aceasta nu ar trebui sa fie o problema de primar. Gama este estimat la 650 km, iar acest lucru este posibil datorita unui rezervor de combustibil cu o capacitate de 850 litri. În banii de astazi ar costa aproximativ 1850 de dolari pentru un rezervor plin, asa ca nu este destul de scazuta în economia de combustibil. Potential ar putea fi adauga în continuare suplimente în costul de la vehicule care au pus mai mult CO2 au tendinta de a fi pedepsit pentru acest lucru, deoarece gheata are foaie de gheata s-ar topi în mod evident. Ceva care nu a fost prevazuta în sectiunile de dezvoltare din Uniunea Sovietica.       http://modbox.us/farming-simulator-2013-mods/trucks/maz-537-final-version-v2-0/













                                          

No comments:

Post a Comment