Monday, September 3, 2018

Mercedes Ü Class

În timp ce grupurile rivale BMW și Volkswagen au, respectiv, mărcile Rolls-Royce și Bentley pentru a viza eșaloanele superioare ale pieței auto de lux, Daimler sa plasat într-un loc dificil după ce a ucis marca Maybach.
Deocamdată, soluția Daimler la această problemă este extinderea noii serii de clasa S pentru a include o ediție "Maybach" cu un ampatament mai lung de 200mm (7.8inchii) decât LWB S-Class, și un super mai gigantic, super versiunea superioară "Pullman".
Mulți au pus la îndoială viabilitatea pe termen lung a unei astfel de strategii de produs, printre care și Scott Wu Kaiser, student la proiectul de transport pe 6 ani la Colegiul de Design din California, care a propus un viitor diferit: dezvoltarea unei noi serii ar sta deasupra S-Class .
Mercedes-Benz va trebui să își asigure poziția dominantă în segmentul de lux de dimensiuni mari, în timp ce intră pe piața cu prețuri mai mari", spune Kaiser. "Pentru a atinge acest obiectiv, noua generatie S-Class va fi proiectata si prevazuta pentru a concura direct cu AudiA8 si BMW 7-Series. O clasă nouă de vehicule numită U-Class va intra pe piața de vârf. Scrisoarea "U" vine de la cuvântul german "üppig" , ceea ce înseamnă "somptuos" și "luxos" ", explică el.
Clasa U ar avea o lungime de 5.390mm (212 inci) pe un ampatament de 3.175mm (125 inci), ceea ce o va face mai lunga decat atat Clasa S LWB 2013, cat si Bentley Flying Spur , dar putin mai scurta decat Rolls Royce Ghost . Nu a fost menționată în lucrare, dar presupunem că va fi oferită în diferite lungimi pentru a eradica necesitatea versiunilor de ampatament super-lung ale clasei S.
Kaiser spune că clasa U ar putea să atragă puterea de la un motor V12 twin-turbo de 6.0 litri, montat pe față, legat de puntea spate.

No comments:

Post a Comment